top of page

Superbroncado is een fotograaf die het merendeel van zijn boterhammen smeert in Kessel-Lo, Leuven. Zijn ouders waren minder origineel en doopten hem Michiel. Als eerbetoon aan zijn vader draagt hij nog steeds de achternaam Bronckaerts.

Superbroncado is voor Michiel zoveel als Batman voor Bruce Wayne - wat niet wil zeggen dat hij tijdens fotosessies cape en masker draagt. Wat hij dan wel draagt, is niet te voorspellen. Om alle mysteries te voeden, kiest hij er bewust voor om niet verder in te gaan op de exacte betekenis van

-broncado.

Hij vergaarde roem bij vrienden, familie en enkele opdrachtgevers omwille van zijn charmante beelden die doorgaans een eerlijke weergave van de werkelijkheid zijn. Op aanvraag kan hij het allemaal nog mooier of lelijker maken. Zijn portfolio omvat onder meer vakantiefoto's, architectuur, events, optredens en eeuwige liefdes.

 

Wie nog steeds aan het lezen is en nader kennis wil maken - om eender welke reden - kan hem steeds contacteren via

michiel.bronckaerts@gmail.com

Niets op deze pagina mag worden gereproduceerd of publiekelijk vertoond, ongeacht de reden of vorm, tenzij onder uitdrukkelijke toestemming van Michiel Bronckaerts.

Living 79.jpg
bottom of page